KNHS wedstrijden

Sinds 2021 organiseert Holzik Stables het gehele jaar door wedstrijden. Van oktober tot april indoor dressuurwedstrijden in onze binnen rijbaan en van april tot en met september outdoor dressuur op ons polo veld (gras).

Outdoor Holzik Stables

Accommodatie
De manege- en pensionstal is zeer goed te bereiken door de centrale ligging Enschede (A1) en de Duitse grens. Tijdens het indoorseizoen kan er binnen worden losgereden in de Diamant hal en worden de proeven gereden in de Smaragd hal (20 x 40). De fans kunnen de proeven boven bekijken vanuit de kantine. Tijdens het outdoor concours worden zowel het losrijden als de proeven op ons polo veld gereden aan de overkant van de manege. Hier is ook voldoende parkeerruimte.

Over de rijvereniging
Onze rijvereniging is een vereniging voor onze pensionklanten die bij ons op stal gestald staan. We hebben geen verenigingslessen of andere activiteiten. Rijvereniging Holzik Stables organiseert wedstrijden binnen de kring Twente. Alle informatie over het aanvragen van een startpas en het deelnemen aan officiële KNHS-wedstrijden vind je op de website van de paardensportbond.

Je kunt je voor de KNHS-wedstrijden opgeven via kim@holzikstables.nl , mijnknhs.nl of www.startlijsten.nl De startlijst is ongeveer een week van tevoren te vinden op mijnknhs en startlijsten.

Data concoursen
26-03-2023Indoor Holzik Stables
03-05-2023Outdoor Holzik Stables
07-06-2023Outdoor Holzik Stables
02-08-2023Outdoor Holzik Stables